ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
500ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
250γρ. Διάφορα τυριά τριμμένα
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
500ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
250γρ. Διάφορα τυριά τριμμένα
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος.
- Βάζουμε το μπέικον, τα μανιτάρια και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και σκεπάζουμε με το τριμμένο τυρί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: