Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
• 1 κιλό βρασμένα παντζάρια μόνο το κόκκινο μέρος
• ½ κιλό γιαούρτι σακούλας
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 1 χούφτα καρύδια τριμμένα
• λάδι – ξίδι
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε τα παντζάρια σε μια βαθιά σουπιέρα και πάνω τους κόβετε πολύ λεπτό το σκόρδο. Τα ραντίζετε με λίγο ξίδι και τα αφήνετε για λίγη ώρα, να αρωματιστούν. Στραγγίζετε το ξίδι κι αν θέλετε βγάζετε το σκόρδο, τα περιχύνετε με λάδι και τα αλατίζετε.
Ρίχνετε το γιαούρτι από πάνω τους και διακοσμείτε με τα καρύδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: