Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό άπαχο χοιρινό κρέας, κομμένο σε κύβους
1 Κρεμμύδι σε ροδέλες
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 κουταλιά της σούπας αλεσμένους σπόρους κόλιανδρου
Αλάτι
Πιπέρι
Ελάχιστη κανέλα
Λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρινάρουμε το κρέας με το κρασί, το κρεμμύδι και τα μπαχαρικά για τουλάχιστον 4 ώρες. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Ρίχνουμε την μαρινάδα που έχουμε κρατήσει και αν χρειάζεται λίγο νερό για να βράσει το κρέας σε χαμηλή φωτιά και με κλειστό καπάκι μέχρι να μαλακώσει. Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι πιλάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: