Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Φέτα
1 Αβγό
2 Φλιτζανάκι του καφέ σουσάμι
Λίγο ελαιόλαδο
Λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε το σουσάμι σ ένα πιάτο. Βυθίζουμε τη φέτα πρώτα στο αβγό, το οποίο έχουμε χτυπήσει ελαφρά. Μετά στο σουσάμι, πιέζουμε και από τις δύο μεριές.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι. Τοποθετούμε τις φέτες του τυριού στο τηγάνι και μόλις αρχίσει να μαλακώνει και πάρει ένα χρυσό χρώμα τη γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. Σερβίρουμε στύβοντας λίγο λεμόνι επάνω από το σαγανάκι.
Σημ: Ένας ωραιότατος μεζές για ουζάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: