Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ

Υλικά
·         5 αυγά
·         2 κουτ. σούπας νερό
·         2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
·         1 κουτ. σούπας βούτυρο
·         1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
·         1 ντομάτα κομμένη σε καρεδάκια
·         ½ φλιτζάνι αρακά κατεψυγμένο
·         1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρεδάκια
·         αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο και ρίχνουμε το κρεμμύδι στο τηγάνι. Ανακατεύουμε με ξύλινο κουτάλι και ρίχνούμε λίγα-λίγα τα λαχανικά. Τα αφήνουμε να μαλακώσουν και να σωθούν τα υγρά τους. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με νερό και αλατοπίπερο. Ρίχνουμε το μείγμα στα λαχανικά και αφήνουμε το μείγμα να ψηθεί από τη μια μεριά για 3’-4’. Γυρίζουμε την ομελέτα με την βοήθεια ενός πιάτου και την ψήνουμε και από την άλλη μεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: