Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ
2 Αγγούρια
1 Γιαούρτι στραγγιστό
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας λάδι
1 Κουταλιά σούπας ξύδι
Δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το αγγούρι σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι, το δυόσμο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε το γιαούρτι με το λάδι, το ξύδι και λίγο αλάτι και το ρίχνουμε πάνω από τη σαλάτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: