Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ

Υλικά
·         1 πακέτο σπαγγέτι
·         250 γραμμάρια ζαμπόν
·         250 γραμμάρια μπέικον
·         1 κουτί κρέμα γάλακτος
·         1 κουτί μανιτάρια
·         λίγη μαργαρίνη
·         250 γραμμάρια διάφορα τριμμένα τυριά

Διαδικασία
Βράζουμε τα μακαρόνια με λίγο αλάτι, και τα σουρώνουμε.
Σε ένα τηγάνι ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε λίγο λάδι και λίγη μαργαρίνη, τσιγαρίζουμε το μπέικον και το ζαμπόν. Μόλις πάρουν χρώμα, προσθέτουμε τα μανιτάρια και περιμένουμε να εξατμιστούν τα υγρά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, και χαμηλώνουμε τελείως τη φωτιά. Περιμένουμε 1-2 λεπτά να δέσει η σάλτσα, ρίχνουμε τα τυριά και τη σερβίρουμε πάνω από τα μακαρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: