Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

Υλικά
·         ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
·         1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
·         1 φέτα ψωμί
·         1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
·         2 αυγά αλεύρι για το τηγάνισμα
·         ελαιόλαδο
·         λίγο ξίδι

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με τα αυγά, το ψωμί, το οποίο έχουμε μουσκέψει και στύψει πολύ καλά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και λάδι. Για να γίνουν νόστιμοι πρέπει να παιδευτούμε να τους ζυμώσουμε, όσο πιο πολύ, τόσο πιο καλά. Αν θέλουμε κατά τη διάρκεια του ζυμώματος, πλένουμε τα χέρια μας που και που, για να πάρει υγρασία το μίγμα.

Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε μπόλικο λάδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: