Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΑΥΤΕΡΗ

Υλικά
·         ½ κιλό χοιρινό κρέας
·         1 κρεμμύδι
·         1 πιπεριά καυτερή
·         1 πιπεριά Φλωρίνης
·         1 κύβο λαχανικών
·         νερό με το μάτι
·         αλάτι, πιπέρι
·         ρίγανη
·         λάδι

Εκτέλεση
Προετοιμάζουμε τα υλικά μας. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε φέτες.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το κρέας και το κρεμμύδι, με νερό όσο να τα σκεπάζει. Το αφήνουμε να βράσει.
Μετά, προσθέτουμε τις πιπεριές, τη ρίγανη, τον κύβο και το λάδι. Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να ροδίσουν και η τηγανιά είναι έτοιμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: