Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο μπακαλιάρο φιλέτο παστό κομμένο σε κομμάτια
3 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Πιπέρι
4 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Αλάτι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε από την προηγούμενη ημέρα τον μπακαλιάρο σε λεκάνη με νερό, το οποίο αλλάζουμε 4-5 φορές. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το πιπέρι, τις ντομάτες και το αλάτι, χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά και βράζουμε για 1-2 ώρα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τον μπακαλιάρο. Τον βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό, τόσο όσο να τον σκεπάζει και βράζουμε για 15 λεπτά. Τον στραγγίζουμε και τον βάζουμε σε ταψί, περιχύνουμε με τη σάλτσα. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε το μαϊντανό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: