ΥΛΙΚΑ
500γρ. Γίγαντες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
Σέλινο ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Ντομάτα τριμμένη
Αλάτι
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
5 Ποτήρια νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Γίγαντες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
Σέλινο ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Ντομάτα τριμμένη
Αλάτι
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
5 Ποτήρια νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τους γίγαντες σε μπολ με νερό να τους σκεπάζει.
- Την επόμενη ημέρα τους βράζουμε για 10 λεπτά σε σκέτο νερό.
- Τους στραγγίζουμε και τους βάζουμε στη γάστρα με τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε το νερό. Κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 2 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: