ΥΛΙΚΑ
2 Χταπόδια
1/2 Κρεμμυδάκια για στιφάδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Σφηνάκι πετιμέζι
3 Δαφνόφυλλα
Αλάτι
Πιπέρι
Μπαχάρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Χταπόδια
1/2 Κρεμμυδάκια για στιφάδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Σφηνάκι πετιμέζι
3 Δαφνόφυλλα
Αλάτι
Πιπέρι
Μπαχάρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε στη γάστρα. Βάζουμε το πολτό σκόρδου και βάζουμε τα χταπόδια αφού τα έχουμε κόψει και τα δαφνόφυλλα. Συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Ελέγχουμε περίπου στη μέση του ψησίματος και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε ζεστό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: