ΥΛΙΚΑ
4 Στήθη κοτόπουλου
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Στήθη κοτόπουλου
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά στη γάστρα. Ανακατεύουμε. Ψήνουμε για μία ώρα στους 200 βαθμούς. Αφαιρούμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε για μισή ώρα ακόμη, σε αυτό το στάδιο του μαγειρέματος, αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό. Στο τέλος πασπαλίζουμε με θυμάρι.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: