Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο πένες
2 Κονσέρβες τόνο σε νερό
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Βασιλικό
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Καρότα τριμμένα
1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente.
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε τα καρότα και το ξύσμα πορτοκαλιού, τις ντομάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τη κάπαρη, τον άνηθο και το βασιλικό. Προσθέτουμε τον τόνο και αλατοπιπερώνουμε.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά βάζουμε τις πένες και ανακατεύουμε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: