Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο μακαρόνια
500γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
3 Ώριμες ντομάτες τριμμένες
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Βασιλικό
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα ζάχαρη
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, προσθέτουμε τον κιμά. Σοτάρουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε τη κανέλα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη, και τη ντομάτα. Ανακατεύουμε βάζουμε τον πελτέ ντομάτας, τον οποίο έχουμε διαλύσει σε ένα ποτήρι νερό.
  • Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Σερβίρουμε τα μακαρόνια τα οποία περιχύνουμε με τον κιμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: