ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Κιλό πένες
Ελαιόλαδο
Βασιλικό
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρά κομμάτια
Χυμό από 1 λεμόνι
200γρ. Γιαούρτι
150γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Κιλό πένες
Ελαιόλαδο
Βασιλικό
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρά κομμάτια
Χυμό από 1 λεμόνι
200γρ. Γιαούρτι
150γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού, προσθέτουμε το βασιλικό, τη πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 45 λεπτά.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Βράζουμε τις πένες τις στραγγίζουμε τις βάζουμε στο κοτόπουλο, πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: