ΥΛΙΚΑ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Μαρούλι
Αλάτι
Πιπέρι
1 Ματσάκι άνηθο
Ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Αβγό
2 Κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Μαρούλι
Αλάτι
Πιπέρι
1 Ματσάκι άνηθο
Ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Αβγό
2 Κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Βάζουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα.
- Βάζουμε νερό τόσο όσο χρειάζεται για να σκεπαστεί το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 40 λεπτά. Συμπληρώνουμε το μαρούλι και τον άνηθο.
- Ανακατεύουμε τα υλικά για τη σάλτσα και τα ρίχνουμε στη κατσαρόλα, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε ελαφρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: