ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
250γρ. Ροδέλες ελιάς
Πάπρικα
1 Πράσινη πιπεριά χοντροκομμένη
1 Κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
250γρ. Ροδέλες ελιάς
Πάπρικα
1 Πράσινη πιπεριά χοντροκομμένη
1 Κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Το σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, την πάπρικα, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε και τις ελιές. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για μία ώρα, αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό. Στο τέλος πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: