ΥΛΙΚΑ
4 Μπούτια κοτόπουλου
1 Κουτάκι μπίρα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Μπούτια κοτόπουλου
1 Κουτάκι μπίρα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα μπουτάκια και τα στεγνώνουμε, τα αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. Ρίχνουμε τη μπίρα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για μία ώρα.
- Συνοδεύουμε με πιλάφι ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: