ΥΛΙΚΑ
10 Χοιρινά φιλετάκια
Πάπρικα
2 Μήλα κομμένα σε κυβάκια
2 Κουταλάκια γλυκού καστανή ζάχαρη
1 Πρέζα κανέλα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
10 Χοιρινά φιλετάκια
Πάπρικα
2 Μήλα κομμένα σε κυβάκια
2 Κουταλάκια γλυκού καστανή ζάχαρη
1 Πρέζα κανέλα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, πασπαλίζουμε με πάπρικα, περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στο σχαροτήγανο.
- Στο ίδιο σκεύος βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τα μήλα. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό, σκεπάζουμε το σκεύος και σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι, την κανέλα και τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και να καραμελώσουν. Ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει κατεβάζουμε από τη φωτιά. Περιχύνουμε τα φιλέτα με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: