ΥΛΙΚΑ
4 Κουταλιές σούπας κακάο
3 Κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
50γρ. Κουβερτούρα ψιλοκομμένη
2 Κούπες γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Κουταλιές σούπας κακάο
3 Κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
50γρ. Κουβερτούρα ψιλοκομμένη
2 Κούπες γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και βάζουμε το μισό σε μία κούπα.
- Στο κατσαρολάκι βάζουμε τη ζάχαρη και το κακάο, το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά και περιμένουμε να πάρει μία βράση, ανακατεύοντας με το σύρμα.
- Χαμηλώνουμε και άλλο τη φωτιά και το αφήνουμε για 2 λεπτά.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη κουβερτούρα, ανακατεύουμε να λιώσει.
- Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε το ρόφημα ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: