ΥΛΙΚΑ
250γρ. Βούτυρο
2 Φλιτζάνια ζάχαρη
3 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
5 Αβγά
3 Κουταλιές σούπας κακάο
2 Κουταλιές σούπας κανέλα
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Βούτυρο
2 Φλιτζάνια ζάχαρη
3 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
5 Αβγά
3 Κουταλιές σούπας κακάο
2 Κουταλιές σούπας κανέλα
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά. Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά, το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος το κρασί, το κακάο και τη κανέλα.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
- Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: