Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΡΑΣΙ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Βούτυρο
2 Φλιτζάνια ζάχαρη
3 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
5 Αβγά
3 Κουταλιές σούπας κακάο
2 Κουταλιές σούπας κανέλα
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά. Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά, το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος το κρασί, το κακάο και τη κανέλα.
  • Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε μέσα  το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
  • Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: