ΥΛΙΚΑ
250γρ. Βούτυρο
2 Κούπες ζάχαρη
5 Αβγά
200γρ. Γιαούρτι
500γρ. Αλεύρι
1 Βανίλια
1/2 Κουταλάκι γλυκού μαχλέπι σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Βούτυρο
2 Κούπες ζάχαρη
5 Αβγά
200γρ. Γιαούρτι
500γρ. Αλεύρι
1 Βανίλια
1/2 Κουταλάκι γλυκού μαχλέπι σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά. Προσθέτουμε τα αβγά ένα ένα, το γιαούρτι, το αλεύρι, τη βανίλια και το μαχλέπι. Βουτυρώνουμε μία φόρμα το κέικ και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: