ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 Κουτάκι μπύρα
1 Ποτήρι χυμό πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Ρίγανη
Πάπρικα γλυκιά
2 Κουταλιές σούπας ροδέλες ελιάς
1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 Κουτάκι μπύρα
1 Ποτήρι χυμό πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Ρίγανη
Πάπρικα γλυκιά
2 Κουταλιές σούπας ροδέλες ελιάς
1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα.
- Σβήνουμε με τη μπύρα και προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα,τη ρίγανη, τη πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το σκεύος, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά.
- Ξεπλένουμε τη κάπαρη, αλευρώνουμε ελαφρά τις ροδέλες ελιάς και τα βάζουμε στο φαγητό. Μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: