ΥΛΙΚΑ
Κολοκυθάκια
Μελιτζάνες
Αλάτι
Αλεύρι
Καλαμποκάλευρο
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κολοκυθάκια
Μελιτζάνες
Αλάτι
Αλεύρι
Καλαμποκάλευρο
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες και τα αλατίζουμε.
- Ανακατεύουμε ίδιες ποσότητες αλεύρι για όλες τις χρήσεις με καλαμποκάλευρο, ανάλογα με τα λαχανικά που έχουμε. Τα αλευρώνουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα λαχανικά. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: