Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
Κολοκυθάκια
Μελιτζάνες
Αλάτι
Αλεύρι
Καλαμποκάλευρο
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες και τα αλατίζουμε.
  • Ανακατεύουμε ίδιες ποσότητες αλεύρι για όλες τις χρήσεις με καλαμποκάλευρο, ανάλογα με τα λαχανικά που έχουμε. Τα αλευρώνουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
  • Σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα λαχανικά. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: