ΥΛΙΚΑ
8 Ποτήρια νερό
7 Ποτήρια λάδι
4 Ποτήρια ζάχαρη
Σουσάμι
Κανέλα
2 Κιλά αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
8 Ποτήρια νερό
7 Ποτήρια λάδι
4 Ποτήρια ζάχαρη
Σουσάμι
Κανέλα
2 Κιλά αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το αφήνουμε να κάψει. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
- Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη. Με τη κουτάλα ρίχνουμε σιγά σιγά το σιρόπι στη κατσαρόλα με το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς. Προσθέτουμε σουσάμι και κανέλα. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί, αφού προηγουμένως το έχουμε πασπαλίσει με σουσάμι.
- Πασπαλίζουμε με σουσάμι κανέλα και ζάχαρη. Κόβουμε σε κομμάτια και σε κάθε κομμάτι βάζουμε από ένα αμύγδαλο. Την ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: