ΥΛΙΚΑ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
6 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
500γρ. Ζυμαρικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
6 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
500γρ. Ζυμαρικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά να είναι al dente.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Συμπληρώνουμε τον πελτέ ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και ρίχνουμε τις ντομάτες, αλάτι πιπέρι.
- Όταν η σάλτσα πήξει βάζουμε τα ζυμαρικά και 2 κουτάλες που έχουμε κρατήσει από το νερό που έβρασαν. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό πασπαλίζουμε με το δυόσμο, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: