Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΜΕΖΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μανιτάρια λευκά
Ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Πάπρικα γλυκιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τα μανιτάρια στα 4, σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια πολύ καλά.
  • Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι και την πάπρικα. Όταν μείνει μόνο με το λάδι κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: