ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μανιτάρια λευκά
Ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Πάπρικα γλυκιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μανιτάρια λευκά
Ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Πάπρικα γλυκιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα μανιτάρια στα 4, σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια πολύ καλά.
- Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι και την πάπρικα. Όταν μείνει μόνο με το λάδι κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: