ΥΛΙΚΑ
50γρ. Ψίχα ψωμιού
80γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Θυμάρι
Ρίγανη
Δεντρολίβανο
2 Αβγά χτυπημένα
Αλάτι
Πιπέρι
4 Κολοκυθάκια κομμένα σε μπαστουνάκια
60γρ. Αλεύρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
50γρ. Ψίχα ψωμιού
80γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Θυμάρι
Ρίγανη
Δεντρολίβανο
2 Αβγά χτυπημένα
Αλάτι
Πιπέρι
4 Κολοκυθάκια κομμένα σε μπαστουνάκια
60γρ. Αλεύρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς στον αέρα και λαδώνουμε ένα ταψάκι.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα αβγά και το αλεύρι.
- Βάζουμε τα αβγά και σε ένα μπολ και το αλεύρι σε άλλο.
- Περνάμε τα κολοκυθάκια από το αλεύρι, μετά από τα αβγά και στο τέλος από το μείγμα με το ψωμί.
- Τα βάζουμε στο ταψί, και τα ψήνουμε για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: