ΥΛΙΚΑ
500γρ. Κιμάς
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
200γρ. Φρυγανιά τριμμένη
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
10γρ. Τριμμένο κεφαλοτύρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Κιμάς
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
200γρ. Φρυγανιά τριμμένη
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
10γρ. Τριμμένο κεφαλοτύρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
- Τα ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
- Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: