Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΣΙΛΙ

ΥΛΙΚΑ
50γρ. Βούτυρο
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
1/2 Κιλό γαρίδες καθαρισμένες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα σκεύος βάζουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο να ζεσταθούν. Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και τη πιπεριά. Σοτάρουμε για 1 λεπτό και ρίχνουμε τις γαρίδες. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά.
  • Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, αλατίζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: