ΥΛΙΚΑ
50γρ. Βούτυρο
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
1/2 Κιλό γαρίδες καθαρισμένες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
50γρ. Βούτυρο
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
1/2 Κιλό γαρίδες καθαρισμένες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα σκεύος βάζουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο να ζεσταθούν. Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και τη πιπεριά. Σοτάρουμε για 1 λεπτό και ρίχνουμε τις γαρίδες. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά.
- Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, αλατίζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: