ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
10 Φέτες παστουρμά ψιλοκομμένες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
150γρ. Τριμμένα τυριά
Αλάτι
Θυμάρι
1 Αβγό χτυπημένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
10 Φέτες παστουρμά ψιλοκομμένες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
150γρ. Τριμμένα τυριά
Αλάτι
Θυμάρι
1 Αβγό χτυπημένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατίζουμε τις ντομάτες και τις πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας.
- Απλώνουμε το τριμμένο τυρί, τις ντομάτες και το παστουρμά.
- Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο, διπλώνουμε τις άκρες. Χαράζουμε την επιφάνεια και αλείφουμε το αβγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: