ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
300γρ. Φέτα θρυμματισμένη
200γρ. Γαιούρτι
150γρ. Τριμμένο κίτρινο τυρί
2 Φλιτζάνια τσαγιού γάλα
2 Αβγά
Πιπέρι
Δυόσμο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
300γρ. Φέτα θρυμματισμένη
200γρ. Γαιούρτι
150γρ. Τριμμένο κίτρινο τυρί
2 Φλιτζάνια τσαγιού γάλα
2 Αβγά
Πιπέρι
Δυόσμο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με το κίτρινο τυρί, το γιαούρτι, 5 κουταλιές σούπας γάλα, πιπέρι, 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και το δυόσμο.
- Λαδώνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε 4 φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Βάζουμε τη μισή γέμιση, δύο φύλλα και την υπόλοιπη γέμιση.
- Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα και αυτά. Γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα που περισσεύουν.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το υπόλοιπο γάλα και περιχύνουμε την πίτα. Τη σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και την αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στου 180 βαθμούς για 50 λεπτά. Περιμένουμε να κρυώσει λίγο πριν την κόψουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: