ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό σε κομμάτια για τηγανιά
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Δεντρολίβανο
Πιπέρι
Πάπρικα
1 Κουταλιά σούπας μέλι
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Καυτερά πιπεράκια (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό σε κομμάτια για τηγανιά
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Δεντρολίβανο
Πιπέρι
Πάπρικα
1 Κουταλιά σούπας μέλι
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Καυτερά πιπεράκια (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο με το πολτό σκόρδου, τα πιπεράκια και τη πάπρικα, μόλις ζεσταθεί βάζουμε το κρέας το οποίο το έχουμε πλύνει και στραγγίσει καλά. Το γυρίζουμε μέχρι να πάρει ένα ομοιόμορφο χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Μέσα στο χυμό βάζουμε το μέλι και το βαλσάμικο τα ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε στο φαγητό. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε δεντρολίβανο. Σκεπάζουμε το σκεύος και αφήνουμε το κρέας να βράσει για περίπου 45 λεπτά.
- Σερβίρουμε ιδανικά με πιλάφι ή με πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: