ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση
180γρ. Μπισκότα πτι μπερ
60γρ. Βούτυρο λιωμένο
Για τη γέμιση
500γρ. Τυρί κρέμα
150γρ. Ζαχαρούχο γάλα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 2 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βάση
180γρ. Μπισκότα πτι μπερ
60γρ. Βούτυρο λιωμένο
Για τη γέμιση
500γρ. Τυρί κρέμα
150γρ. Ζαχαρούχο γάλα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 2 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε τα μπισκότα και τ ανακατεύουμε με το βούτυρο. Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμα με διάμετρο 20εκ. και το πιέζουμε καλά να καλύψει το πάτο και τα τοιχώματα της φόρμας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
- Χτυπάμε το τυρί με το γάλα. Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμόνι. Αδειάζουμε το μείγμα μέσα στη φόρμα, πάνω από το μπισκότο, και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: