ΥΛΙΚΑ
4 Μέτριες μελιτζάνες
100γρ. Τυρί κρέμα
100γρ. Τριμμένο ανθότυρο
100γρ. Κατίκι
4 Κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα
3 Αβγά
2 Κουταλάκια γλυκού ξερό βασιλικό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Μέτριες μελιτζάνες
100γρ. Τυρί κρέμα
100γρ. Τριμμένο ανθότυρο
100γρ. Κατίκι
4 Κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα
3 Αβγά
2 Κουταλάκια γλυκού ξερό βασιλικό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις μελιτζάνες κατά μήκος σε δύο κομμάτια. Τις βάζουμε σ ένα ταψί, τις αλείφουμε με ελαιόλαδο, αλατίζουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και με ένα κουτάλι αφαιρούμε την ψίχα τους. Βάζουμε σε ένα μπολ τα τυριά εκτός από τη παρμεζάνα, βάζουμε την ψίχα από τις μελιτζάνες, τα αβγά, το βασιλικό, λίγο αλάτι και πιπέρι. Τ ανακατεύουμε να γίνουν ένα μείγμα και το μοιράζουμε στις μελιτζάνες. Πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: