ΥΛΙΚΑ
300γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
300γρ. Κιμά αρνίσιο
300γρ. Κιμά χοιρινό
100γρ. Φρυγανιά τριμμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Αβγό
5 Αβγά βρασμένα σφιχτά
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
300γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
300γρ. Κιμά αρνίσιο
300γρ. Κιμά χοιρινό
100γρ. Φρυγανιά τριμμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Αβγό
5 Αβγά βρασμένα σφιχτά
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ βάζουμε τα τρία είδη κιμά, το κρεμμύδι, τη τριμμένη φρυγανιά, το αβγό, το λάδι, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Απλώνουμε το μείγμα πάνω σε μια λαδόκολλα και βάζουμε τα βρασμένα αβγά.
- Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και το ψήνουμε στη λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
- Σερβίρουμε με πατάτες φούρνου ή με πουρέ.
- Tips: Εάν θέλουμε μπορούμε πριν απλώσουμε τον κιμά να στρώσουμε φέτες μπέικον στη λαδόκολλα έτσι ώστε ο κιμάς να έχει το μπέικον από έξω για περισσότερη νοστιμιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: