Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΚΟΛΙΟΙ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

ΥΛΙΚΑ
Κολιοί, ποσότητα ανάλογα με τα άτομα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τους κολιούς από τα εντόσθια και σπάραχνα. Πλένουμε και στραγγίζουμε τα ψάρια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο. αλάτι, το πολτό σκόρδου, το πιπέρι και τη ρίγανη. Γεμίζουμε τη κοιλιά των ψαριών με το μείγμα τα πασπαλίζουμε εξωτερικά με αλάτι και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
  • Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 230 βαθμούς. Τοποθετούμε τα ψάρια σε σχάρα και από κάτω ένα ταψί στο οποίο αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λευκό κρασί. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με λαδολέμονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: