ΥΛΙΚΑ
1 Ματσάκι ρόκα
1 Λόλα πράσινη
12 Άσπρα μανιτάρια
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1 Ρόδι καθαρισμένο
50γρ. Καρυδόψιχα
1 Κουταλιά σούπας μέλι
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
5 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
50γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Ματσάκι ρόκα
1 Λόλα πράσινη
12 Άσπρα μανιτάρια
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1 Ρόδι καθαρισμένο
50γρ. Καρυδόψιχα
1 Κουταλιά σούπας μέλι
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
5 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
50γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και βάζουμε το πολτό σκόρδου να αρωματιστεί το λάδι. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια τα οποία έχουμε κόψει σε φέτες. Τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, το μέλι και ελάχιστο νερό. Αλατοπιπερώνουμε. Πλένουμε, στραγγίζουμε και χοντροκόβουμε τα λαχανικά σε πιατέλα.
- Προσθέτουμε την καρυδόψιχα και τη ζεστή σάλτσα μανιταριών.
- Πασπαλίζουμε την τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: