ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι τσαγιού μαλακό φρέσκο βούτυρο
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
4 Αβγά
1 Βανίλια
2 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φλιτζάνι τσαγιού μαλακό φρέσκο βούτυρο
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
4 Αβγά
1 Βανίλια
2 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο και όταν αφρατρέψει ρίχνουμε τη ζάχαρη σιγά σιγά. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε ένα ένα τ αβγά. Αφήνουμε το μείγμα να χτυπηθεί για 5 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τη βανίλια και τμηματικά το αλεύρι.
- Βουτυρώνουμε μία φόρμα και την πασπαλίζουμε με αλεύρι, ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: