ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό ριγκατόνι
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
200γρ. Μπέικον κομμένο σε κυβάκια
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
200γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
200ml. Κρέμα γάλακτος
2 Αβγά
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό ριγκατόνι
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
200γρ. Μπέικον κομμένο σε κυβάκια
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
200γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
200ml. Κρέμα γάλακτος
2 Αβγά
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο με το πολτό σκόρδου και όταν ζεσταθεί σοτάρουμε το μπέικον. Σ ένα μπολ χτυπάμε τ αβγά με τη μισή παρμεζάνα. Βράζουμε τα ριγκατόνι, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε το μπέικον αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Στα αβγά προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μείγμα στα ριγκατόνι και ανακατεύουμε.
- Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και βάζουμε το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του.
- Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: