ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό ανθότυρο
4 Αβγά
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 Κουταλιά σούπας ξύσμα λεμονιού
1/3 Κούπας αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό ανθότυρο
4 Αβγά
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 Κουταλιά σούπας ξύσμα λεμονιού
1/3 Κούπας αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πατάμε το ανθότυρο μ ένα πιρούνι να λιώσει. Χτυπάμε τα αβγά ν αφρατέψουν, προσθέτουμε την κανέλα, το ξύσμα λεμονιού και το ανθότυρο και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα. Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα σφιχτό μείγμα, που να μπορούμε να το πλάσουμε. Αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά. Με αλευρωμένα χέρια πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι που να τα σκεπάζει μέχρι να ροδίσουν ολόγυρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: