ΥΛΙΚΑ
300γρ. Σαβαγιάρ
500γρ. Μασκαρπόνε
1 Φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 Φλιτζάνια δυνατό καφέ
5 Κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
3 Κουταλιές κακάο
2 Κουταλιές της σούπας ρούμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
300γρ. Σαβαγιάρ
500γρ. Μασκαρπόνε
1 Φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 Φλιτζάνια δυνατό καφέ
5 Κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
3 Κουταλιές κακάο
2 Κουταλιές της σούπας ρούμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σ ένα μπολ το μασκαρπόνε, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Βάζουμε σε ένα μπολ τον καφέ με το ρούμι, ανακατεύουμε και βουτάμε στιγμιαία τα σαβαγιάρ.
- Σ ένα ταψί με διαστάσεις 20χ30εκ, στρώνουμε μια σειρά από τα σαβαγιάρ, απλώνουμε το 1/3 της κρέμας και επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε το τιραμισού στο ψυγείο για 3 ώρες το λιγότερο. Πριν το σερβίρουμε πασπαλίζουμε με το κακάο την επιφάνεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: