ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 κιλό παϊδάκια αρνίσια
Αλάτι,
1 κιλό παϊδάκια αρνίσια
Αλάτι,
Φρεσκοτριμμένο πιπερί
2 κρεμμύδια ξερά
Για τη μαρινάδα
3 κουτ. σούπας μουστάρδα
1/3 φλιτζ. τσαγιού φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή
1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό
1 κουτ. γλυκού μέλι θυμαρίσιο
1/3 φλιτζ. τσαγιού βαλσαμικό ξίδι
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ξερά
Για τη μαρινάδα
3 κουτ. σούπας μουστάρδα
1/3 φλιτζ. τσαγιού φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή
1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό
1 κουτ. γλυκού μέλι θυμαρίσιο
1/3 φλιτζ. τσαγιού βαλσαμικό ξίδι
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Περνάμε τα κρεμμύδια από τον τρίφτη και μετά τα βάζουμε σε ένα λεπτό σουρωτήρι και τα πιέζουμε καλά με ένα κουτάλι, ώστε να βγάλουν το ζουμί τους.
- Σε ένα ταψάκι αναμειγνύουμε τη μουστάρδα με το δεντρολίβανο, τη ρίγανη, το θυμάρι, το μέλι, το βαλσαμικό και το ελαιόλαδο. Βάζουμε μέσα τα παϊδάκια και τα γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές να βραχούν από τη μαρινάδα. Τα αφήνουμε για 15 - 20 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Μεταφέρουμε τα παϊδάκια με τη μαρινάδα σε ένα ταψάκι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στους 180° C για 15 λεπτά και κατόπιν στο γκριλ του φούρνου, σε το πιο ψηλό ράφι, για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: