ΥΛΙΚΑ
3 Πατάτες τριμμένες
1 Κρεμμύδι σε φετάκια
50γρ. Βούτυρο
50ml. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τις τριμμένες πατάτες σε ένα σουρωτήρι, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να βγάλουν όλα τα υγρά τους. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις πατάτες και το βούτυρο λίγο λίγο κατά διαστήματα. Μόλις ροδίσουν οι πατάτες από τη μία πλευρά με ένα μεγάλο πιάτο ή κάποιο καπάκι κατσαρόλας τις γυρίζουμε προσεκτικά από την άλλη πλευρά. Το αφήνουμε μέχρι να ψηθεί και από την άλλη πλευρά, αλατοπιπερώνουμε και το σερβίρουμε ζεστό.
3 Πατάτες τριμμένες
1 Κρεμμύδι σε φετάκια
50γρ. Βούτυρο
50ml. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τις τριμμένες πατάτες σε ένα σουρωτήρι, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να βγάλουν όλα τα υγρά τους. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις πατάτες και το βούτυρο λίγο λίγο κατά διαστήματα. Μόλις ροδίσουν οι πατάτες από τη μία πλευρά με ένα μεγάλο πιάτο ή κάποιο καπάκι κατσαρόλας τις γυρίζουμε προσεκτικά από την άλλη πλευρά. Το αφήνουμε μέχρι να ψηθεί και από την άλλη πλευρά, αλατοπιπερώνουμε και το σερβίρουμε ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: