ΥΛΙΚΑ
2 Αβγά
1/2 Κούπα ζάχαρη
1 Κούπα γάλα
1 Βανίλια
1 Μπέικιν
2 Κούπες αλεύρι
Λάδι για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη ν αφρατέψουν. Μετά τα υπόλοιπα υλικά να γίνει ένας χυλός πηχτός.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το χυλό με ένα κουτάλι το οποίο προηγουμένως το έχουμε βουτήξει σε λάδι για να μην κολλάει η ζύμη.
Τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές να πάρουν ένα όμορφο χρώμα. Σερβίρουμε με μέλι και βούτυρο αν θέλουμε.
2 Αβγά
1/2 Κούπα ζάχαρη
1 Κούπα γάλα
1 Βανίλια
1 Μπέικιν
2 Κούπες αλεύρι
Λάδι για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη ν αφρατέψουν. Μετά τα υπόλοιπα υλικά να γίνει ένας χυλός πηχτός.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το χυλό με ένα κουτάλι το οποίο προηγουμένως το έχουμε βουτήξει σε λάδι για να μην κολλάει η ζύμη.
Τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές να πάρουν ένα όμορφο χρώμα. Σερβίρουμε με μέλι και βούτυρο αν θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: