ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι
1 Κιλό πατάτες
1 Ποτήρι λάδι
2 Κρεμμύδια
Αλάτι
Πιπέρι
Φιλαράκια δεντρολίβανο για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι
1 Κιλό πατάτες
1 Ποτήρι λάδι
2 Κρεμμύδια
Αλάτι
Πιπέρι
Φιλαράκια δεντρολίβανο για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε μερίδες και το αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και όταν ζεσταθεί βάζουμε το κρέας μαζί με τα κρεμμύδια, τα οποία έχουμε ψιλοκόψει και τα τσιγαρίζουμε καλά. Καθαρίζουμε τις πατάτες τις κόβουμε και τις βάζουμε και αυτές στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε λίγο νερό και αλατοπίπερο. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε σε σιγανή φωτιά ώσπου να βράσει το κρέας.
- Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και πασπαλίζουμε με δεντρολίβανο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: