Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σπαγγέτι
500γρ Κιμά από κοτόπουλο
1/2 Νεροπότηρο λάδι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
400γρ. Ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια. Τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τον κιμά μέχρι να ροδίσει ο κιμάς. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την πιπεριά, την ντομάτα και λίγο νερό αν χρειαστεί. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15 λεπτά. Ρίχνουμε το μαϊντανό και ανακατεύουμε ελαφρά.
Μπορούμε να συνοδεύσουμε με τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: