ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Κουταλιά σούπας αλάτι
1 Φακελάκι μαγιά
2 Κουταλιές σούπας λάδι
300ml. Χλιαρό νερό
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
6 Φέτες ζαμπόν
6 Φέτες γκούντα
1/2 Φλιτζάνι μείγμα από μουστάρδα και κέτσαπ
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Κουταλιά σούπας αλάτι
1 Φακελάκι μαγιά
2 Κουταλιές σούπας λάδι
300ml. Χλιαρό νερό
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
6 Φέτες ζαμπόν
6 Φέτες γκούντα
1/2 Φλιτζάνι μείγμα από μουστάρδα και κέτσαπ
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ζυμώνουμε πολύ καλά τα υλικά μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη. Την αφήνουμε για μισή ώρα να φουσκώσει και τη χωρίζουμε σε 6 κομμάτια και ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε φύλλο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Βάζουμε σε κάθε φύλλο από μία φέτα ζαμπόν, μία φέτα γκούντα, λίγη ντομάτα και 1 κουταλιά σούπας από το μείγμα μουστάρδας κέτσαπ. Κλείνουμε καλά και ψήνουμε για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: