ΥΛΙΚΑ
10 Φύλλα κρούστας
250γρ. Φέτα
250γρ. Ανθότυρο
250ml. Γάλα
4 Αβγά
Λίγη σόδα μαγειρική στη μύτη από ένα κουταλάκι γλυκού
Ελάχιστο αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
10 Φύλλα κρούστας
250γρ. Φέτα
250γρ. Ανθότυρο
250ml. Γάλα
4 Αβγά
Λίγη σόδα μαγειρική στη μύτη από ένα κουταλάκι γλυκού
Ελάχιστο αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ, τρίβουμε τα τυριά.
- Απλώνουμε ένα φύλλο, με τη στενή πλευρά προς εμάς. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο όλο το φύλλο. Παίρνουμε λίγο από το μείγμα των τυριών και το απλώνουμε στο μισό φύλλο. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και τι διπλώνουμε να σχηματιστούν δίπλες.
- Τοποθετούμε το φύλλο σε ένα καλά λαδωμένο ταψί και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
- Σ ένα μπολ χτυπάμε τ αβγά, το γάλα, τη σόδα και τα μπαχαρικά. Ρίχνουμε το μείγμα σιγά σιγά, επάνω από τα φύλλα, φροντίζοντας να πάει παντού. Αφήνουμε την πίτα για 10 λεπτά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, για 40 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: